90 (212) 210 10 10

Müdürün Mesajı

Müdürün Mesajı

Sağlık sistemi her geçen yıl gelişirken aynı zamanda hızlıca dönüşmektedir. Özellikle teknoloji ile iç içe bir şekilde meydana gelen değişimler, her geçen yıl insan ömrünü uzatmakta ve kronik hastalıkları olan çoğu insan hastalıklarıyla daha iyi baş etmektedir. Dünyamızın da değişmesi ile hastalıklar açısından risk altında olan toplum, sağlığın her alanından verilecek olan iyi bir bakım ve özen beklemektedir.

Üniversitemiz, akademik faaliyetlerine Meslek Yüksekokulu olarak başlamış bir yükseköğretim kurumudur. Yeniliği ve teknolojiyi birebir takip eden Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ise okulumuzun ilk kuruluş yıllarından itibaren 22’ye yakın programla sağlık sektörünü kalifiye, yenilikçi ve bilimsel bilgiyi kullanan sağlık profesyonelleri ile buluşturmaktadır.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, mükemmel öğretim elemanları, simülasyon laboratuvarları, kampüs içi aktiviteler, NeoTech kampüsün öğrencilerimize sunduğu teknolojik fırsatlar ve sağlık sektörü ile yapılmış ve her sene bir yenisi eklenen anlaşmalar sayesinde toplumun bakım ve özen ihtiyacını karşılamak adına donanımlı bir şekilde öğrenci yetiştirmektedir.

Nişantaşı Üniversitesi topluluğuna öğrenci olarak katıldığınızda sağlığı bir insan hakkı olarak destekleyen saygın bir geleneğin parçası olacaksınız. Dünyamızın değişen ihtiyaçlarına yanıt verebilecek ve sağlık sektörünün kaderini olumlu yönde değiştirebilecek bireyler olacaksınız. Bu yolculuk her ne kadar zorlu olsa da, bu yolda yalnız değilsiniz. Bu güzel topluluğa hoş geldiniz!

Detaylı bilgilere ulaşmak ve bizi daha yakından tanımak için lütfen Nişantaşı Üniversitesi web sayfasının sunduğu bilgileri incelemekten çekinmeyin.

Başarılarınız daim olsun!

Sevgi ve saygıyla…

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü

Doç.Dr. Fadime Çınar

Apply Nişantaşı