HAKKIMIZDA

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak, sağlık sektörüne nitelikli ve donanımlı sağlık profesyonelleri kazandırmak amacıyla hizmet veriyoruz. Sağlık alanında gelişen teknoloji ve yenilikleri takip ederek öğrencilerimizi güncel bilgi ve becerilerle donatmayı hedefliyoruz.

Vizyonumuz

Vizyonumuz, uluslararası alanda tanınan, örnek gösterilen, sağlık hizmetleri alanında lider bir sağlık meslek yüksekokulu olmaktır. Öğrenci merkezli eğitim anlayışımızla, öğrencilerimizi alanlarında uzmanlaşmış, etik değerlere sahip, sorumluluk sahibi birer sağlık profesyoneli olarak yetiştirerek sektöre değer katmayı hedefliyoruz.

Misyonumuz

Misyonumuz, çağdaş sağlık hizmetleri standartlarına uygun, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, hasta odaklı bir eğitim sunmaktır. Sağlık sektöründe ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağını yetiştirerek, toplumun sağlık ve refahına katkı sağlamak ve ülkenin sağlık hizmetleri alanında gelişimine öncülük etmektir.

Eğitim ve Programlar

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak sunduğumuz çeşitli programlarla öğrencilere geniş bir yelpazede eğitim imkânı sunmaktayız. Sağlık alanında kariyer yapmak isteyen öğrencilere yönelik özenle tasarlanmış programlarımız, sektördeki değişen ihtiyaçlara uygun olarak sürekli güncellenmektedir. Uzman akademisyenlerle desteklenen eğitim kadromuz, öğrencilere teorik bilginin yanı sıra uygulamalı beceriler de kazandırmaktadır. Mavi Diploma’yı destekleyen uluslararası iş birliklerimizle istihdam ve kariyer olanakları sağlamaktayız.

Kampüs Yaşamı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizin akademik başarıları kadar sosyal ve kişisel gelişimlerine de önem veriyoruz. Öğrenci kulüpleri, etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleri gibi pek çok farklı aktivite ile öğrencilerimizin kampüs yaşamını zenginleştirmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca kampüs içindeki laboratuvar ve pratik eğitim alanlarımızla öğrencilerimizin mesleki becerilerini geliştirmelerini destekliyoruz.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, sağlık sektörüne adım atmak isteyenler için kaliteli eğitim kadrosu ve modern eğitim altyapısıyla sizleri geleceğin başarılı sağlık profesyonelleri olmaya davet ediyor. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Apply Nişantaşı